+32 (0) 13 301 150 Scherpenheuvel
Crevin
Crevin

Crevin

In onze artisanale produktie maken wij voor u de lekkerste producten, met enkel de beste ingrediënten, zonder bewaarmiddelen, alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen, gebaseerd op authentieke recepturen met hier en daar een vernieuwende toets !

Crevin bestaat reeds tientallen jaren en al ruim 18 jaar mochten wij dit artisanaal bedrijfje overnemen van Mr. en Mevr. André en Annie Cremelie . Net zoals zij hun ganse carrière deden, zetten wij het bedrijf verder met passie en gedrevenheid met ambachtelijkheid en in artisanaliteit !

Ons team bestaat dan ook al van in het begin uit dezelfde mensen die met ons meebouwen en af en toe kwam er al iemand bij om het team te versterken. Momenteel komt er een verjongende versterking in ons team, maar die dragen dezelfde waarden, krijgen hierin opleiding en brengen hier en daar ook een frisse nieuwe toets !

De waarden achter een kwaliteitsprodukt zijn heel belangrijk.

Wij werken nauw samen in ons team en elk voorstel, idee, opmerking of probleem is bespreekbaar!

De grondstoffen die we gebruiken kiezen we zorgvuldig uit en nemen steeds een goeie kwaliteit passend bij onze produkten en hun artisanale bereiding.

Elke week nemen wij op vrijdag de binnengelopen bestellingen door en worden die de week erna of maximum op twee weken ingepland. Iedere bestelling vertrekt naar onze klanten zodra afgewerkt. Dit is een basiswaarde die we zo goed mogelijk correct aanhouden!
Zo krijgt onze klant steeds kraakverse artisanale producten.

In vervolg op al deze waarden, kijken we natuurlijk ook naar de toekomst en hebben wij sinds twee jaar onze certifiëring van ISO 22000 , alsook hanteren wij natuurlijk de autocontrolegids van onze sector en de HACCP- normen.

Dat wij ondertussen ook het HIB-label , Streekprodukt en 100% Westvlaams hebben, bevestigen het artisanale en authentieke van onze producten met zorg en nog steeds zeer ambachtelijk bereid in ons atelier!

Onze productie, onze producten onze samenwerking vormen samen een passie die we diep in ons hart dragen !

Crevin staat voor

  • Artisanaal, kwaliteit,
  • Belgische chocolade,
  • authentieke recepten met hier
  • en daar een vernieuwende toets.